Vytisknout tuto stránku

Ostře sledované songy: Ella Eyre – If I Go (živě na The Great Escape Festivalu 2014)

Ella Eyre – If I Go (živě na The Great Escape Festivalu 2014) Ella Eyre – If I Go (živě na The Great Escape Festivalu 2014)

Zpěvačka s obrovským hlasem, která patří mezi nové objevy ostrovní scény, zazářila během uplynulého víkendu také na našich místních „ostrovech“, konkrétně festivalu United Islands of Prague. Patřila jí hodina na hlavní stagi v Kinského zahradě pod Petřínem. A nutno poznamenat, že to bylo rozhodně jedno z nejlepších vystoupení na této stagi, které by si zasloužilo i větší publikum.

Ella Eyre vyrůstala v západním Londýně, kde také navštěvovala BRIT School, známou školu vychovávající mladé umělce. Do povědomí veřejnosti se dostala singly, jež nazpívala pro elektronický projekt Rudimental, koncem minulého roku vydala debutové EP Deeper a před několika dny nový singl If I Go. K této písni vzniklo oficiální živé video z pódia v brightonském Dómu, kde hrála v rámci The Great Escape Festivalu, ze kterého jsme vám v květnu přinesli obsáhlou reportáž. Ella, zdá se, je holka, co si nebere servítky a nebojí se použít ani ostřejšího jazyka, jako když právě na pražské stagi věnovala poslední píseň „všem těm motherfuckerům, kteří za to nestojí“. Rovněž její nová skladba If I Go se zaobírá komplikovaným vztahem.

Ostře sledované songy k vám posíláme každé pondělí v podvečer na našem facebookovém profilu.

    Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.