DVA a jejich variace na Twin Peaks jako PF 2015

DVA – Twin Peaks song (PF 2015) DVA – Twin Peaks song (PF 2015)

Kolem hradeckých DVA je zkrátka rušno a vidět jsou ledaskde. Třeba na Twitteru seriálu Městečko Twin Peaks, jehož pokračování jen tak mimochodem čeká fanoušky na začátku příštího roku. Mezi takové diváky se zařazuje i skupina, která loni vydala nadějné třetí album Nipomo, vydané mj. na zahraničním labelu a nominované mezi alba roku.

Jako přáníčko štěstí DVA před nedávnem poslali dosud nevydanou skladbu, která je variací na hudbu Lynchova seriálu z devadesátých let. Protože DVA rádi natáčí videa, dostalo se na jedno i k PF 2015. Začíná to vše tajemnou opičkou, známou z koncertů, a pokračuje jednoduše záběry na koncert, vše se však brzy mění, scény se prolínají, vstřebávají...objevuje se i legendární Červený pokoj.

Tak hodně štěstí i DVA, když si jich tvůrci Twin Peaks všimli, třeba v nově vznikající sérii i na jejich křepčení neexistujícího jazyka dojde!

TAG:

    vychází za podpory
    EEA and Norway grants
    Ministerstvo kultury ČR
    Nadace Český hudební fond
    NADACE ŽIVOT UMĚLCE

    Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.